Profesjonalny stół do prasowania BW BF 84

Kompaktowy stół do prasowania do pralni profesjonalnych pomaga przy dużych ilościach prania, takich jak koszule, spódnice, spodnie itp.

 

2 lata gwarancjiGwarantowany serwis i części zamienne

Powierzchnia robocza: 112 x 42 cm

Pojemność bojlera: 3,5 litra

Gratis: podgrzewany rękaw i teflon do żelazka

W zestawie profesjonalne żelazko ręczne

 

 

Zobacz jak to działa

Zalety

Składany i ruchomy
Oszczędza miejsce dzięki możliwości złożenia i transportu na kółkach.

Kontrola temperatury
Dobór temperatury prasowania w zależności od rodzaju tkaniny.

Podgrzewana powierzchnia stołu
Podgrzewana powierzchnia stołu z regulacją temperatury umożliwia lepszy efekt prasowania.

Pojemność bojlera 3,5 l
Miedziany bojler o dużej pojemności wystarcza nawet na 3 godziny ciągłego prasowania na jednym uzupełnieniu wody.

Sterowanie próżnią za pomocą pedału nożnego (klapki)
Łatwe włączanie i wyłączanie opcji próżni, zapobiegające zsuwaniu się bielizny z powierzchni stołu.

Miejsce do przechowywania bielizny
Dodatkowa półka pod blatem roboczym stołu do odkładania bielizny lub jako uchwyt na duże przedmioty np. prześcieradła, tak aby nie dotykały one podłogi.

Charakterystyki techniczne

Profesjonalny stół do prasowania BW BF 84

Ogrzewana powierzchnia robocza 700 W
Pojemność bojera 3,5 lit
Boiler power 1300 W
Moc bojera 850 W
Napięcie 230V / 50Hz
Wymiar powierzchni roboczej 112×42 cm
Waga 35 kg

Używanie

Pralnia wewnętrzna

Hotele

Domy spokojnej starości

Przedszkola

Placówka zdrowia

Kluby sportowe

Jednostki strażackie

Firmy sprzątające

Profesjonalne pralnie

Pralnie samoobsługowe

Pralnie samoobsługowe

Budynki wielomieszkaniowe

Akademiki studenckie

Kempingi

Przystanie

Zakwaterowanie dla pracowników

Pralnie mobilne

Pralnie samoobsługowe w hotelach

Historia sukcesu

“Profesjonalna magiel BW zapewnia niesamowite rezultaty - ale i mniej wysiłku! Zaletą jest to, że podczas prasowania można siedzieć. Ponadto, gdy przeciągniesz przez niego obrus, odkłada się on na stole do układania pod maglem, więc nie ma potrzeby ciągłego chodzenia tam i z powrotem.”

Pani Rea  Menedżer rancza

Produkty powiązane